Home | Wie ben ik | Cursussen | Workshops | Rust en ontspanning | Natuurgeneeskunde | Contact | Links

   
 


Lachyoga

Lachen tegen hoge bloeddruk, stress, burn-out, oververmoeidheid en chronische klachten.

Doorde eeuwen heen hebben filosofen, medici en wetenschappers de positieve effecten van lachen onderzocht en beschreven. Lachen om humor, een humoristische kijk op het leven, zomaar lachen zonder reden en zelfs een glimlach op je gezicht leveren een positieve bijdrage tot genezing van allerlei kwalen en ziektes.

Lachyoga is een methode om op een luchtige manier in contact te komen met je innerlijke kind. Dit contact maakt het mogelijk om oude patronen in je te helen.

Hebje een moeilijke tijd achter de rug, of zit je er midden in? Zie je het niet meer zitten? Of wil je gewoon rust en plezier?

Laat je verrassen door lachyoga en merk hoe goed het doet om zonder reden te lachen.

Mijn motto is laat de zon schijnen lach met me mee.

 


     

Shamballa inwijdingen

Wat is Shamballa Multi Dimensional Healing?

De centrale kern van Shamballa is Liefde – Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met Moeder/Vader God en de gehele schepping. Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw kracht en meesterschap te stappen. De grondlegger van Shamballa is John Armitage. Hij heeft van St.Germain, een opgestegen Meester, via gechannelde informatie kennis gekregen over deze vorm van Energiewerk. De basis hiervan ligt in het Oude Atlantis.

De overeenkomst met Reiki is dat in beide vormen met Universele levensenergie en met handoplegging wordt gewerkt.

De verschillen zijn vooral te vinden in het uitgangspunt. Shamballa gaat ervan uit dat je
je ‘eigen Meester’ bent. Je hebt geen goeroe nodig. Niemand weet beter wat goed is voor jou dan jijzelf. Hoe beter het contact is met je kern, je intuitie en je Hoger Zelf, hoe beter je
zelf weet wat goed voor je is.

Door de stijging van de frequentie van de aarde-energie ontwikkelen wij ons steeds sneller op persoonlijk, maatschappelijk en spiritueel niveau. Dat vraagt om een systeem van energiewerk dat meegroeit en zich verder ontwikkelt. Shamballa activeert  een permanente verbinding met de kosmische liefdes- en levenskracht energie, zodat transformatie en heelwording op een gemakkelijke manier plaats kan vinden.

Kortom: de Shamballa energie is een nieuwetijdsenergie. Het gaat allemaal steeds makkelijker en sneller. Je leert zo ook sterker werken met gedachtenkracht.

Wat wil Multidimensionaal zeggen?

Op de aarde leven we in de 3e dimensie, sommigen gaan al naar een volgende dimensie.De energie van Liefde en Licht van de Shamballa verbindt je met de oerbron van alles, de aarde en bewuste
energieën van buiten de aarde : De energie is dus
multidimensionaal.

De inwijding bestaat uit 4 graden die achtereenvolgens gegeven worden met een minimale tussentijd van 1 à 2 maanden.

 

 
 

 

 
 

 

Webdesign by MYPC

 

Copyright © 2010 Avalon Care Energy