Home | Wie ben ik | Cursussen | Workshops | Rust en ontspanning | Natuurgeneeskunde | Contact | Links

   
 


LaStone therapie

De LaStone therapie is een massage over het hele lichaam met warme en koude stenen.  Door de massage met de stenen kun je pijn verlichten en andersoortige blokkades opheffen. Temperatuur kan evenwicht uitdagen en tot stand brengen, het kan cliënten hun spiritualiteit laten inzien. Oude pijn en jarenlang bestaande ongemakken kunnen uit de weg geruimd worden en plaats maken voor gezondheid en dat allemaal door gebruik van stenen. Het evenwicht zal overduidelijk worden: tussen zwart en wit, warm en koud, yin en yang, mannelijk en vrouwelijk, boven en beneden, zon en maan. Al heel gauw zul je de diepe zin van deze behandeling begrijpen.

De stenen die ik gebruik bij deze massage komen uit het gebied waar de Inca’s geleefd hebben. Bij de Inca’s werden deze massages ook gebruikt als therapie voor heling. De warme (de basalt stenen) worden gebruikt om de pijn of blokkade los te masseren en met de koude stenen (marmer) krijgt het lichaam de impuls om heling naar die plek te sturen.

 


     

Voetreflex ontspanningsmassage

Dit is een energetische voetmassage die bestaat uit een reeks ontspannende en harmoniserende handgrepen. De massage is zacht maar kan een enorm effect hebben op ons lichaam. Stimulatie van zones op en onder de voet geeft in de corresponderende organen en weefsels een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en energiedoorstroming.

De tijd waarin weleven, vol stress, prestatiegerichtheid en individualisme maakt dat we geestelijk
‘vollopen’ met dingen die we niet nodig hebben en dat heeft weer terugslag op ons lichaam. Door deze massage kun je even ontspannen en emoties en gevoelens die je niet dienen, loslaten of ruimte geven.

 

 

     

Lymfedrainage via de voeten

Dit is een massage die toegepast kan worden om afvalstoffen af te voeren uit ons lichaam. Hij kan bijvoorbeeld toegepast worden: tijdens of na ziekte, na narcose, tijdens en na een vastenkuur, na medicatie, tijdens en na infecties/ontstekingen, bij depressie of als ondersteuning van het regeneratiesysteem van het lichaam

   
     

Meditatie

Tweewekelijks kun je meedoen met de groepsmeditatie die op de dinsdagen van de even weken gegeven worden.

De ochtendgroep is van 10.00 tot 12.00 uur

De avondgroep is van 19.30 tot 21.30 uur

Graag van te voren opgeven als je hieraan wilt deelnemen.

 

 


 

 
 

 

 
 

 

Webdesign by MYPC

 

Copyright © 2010 Avalon Care Energy