Home | Wie ben ik | Cursussen | Workshops | Rust en ontspanning | Natuurgeneeskunde | Contact | Links

   
 


Deva Bach Bloesems

De bloesemtherapie is een geneeswijze die aan het begin van deze eeuw ontwikkeld is door Dr. Edward Bach. Het was zijn wens dat steeds meer mensen tot het besef zouden komen dat men zelf verantwoordelijk is voor de eigen gezondheid. Daarbij gaat hij uit van de stelling: gezondheid berust op het in harmonie zijn met de ziel.

De remedies worden vaak gebruikt bij gemoedstoestanden van allerlei aard zoals:
depressie, lusteloosheid, verdriet, eenzaamheid, jaloezie, spanningen en bij trauma verwerking.

Bach ziet ziekte als een disharmonie tussen ziel (hoger-ik) en persoonlijkheid.
Hij ontdekte een geneeswijze die bij iedereen, zonder risico's, kan worden toegepast om vorm te geven aan die gevoelde eigen verantwoordelijkheid.

Deze geneeswijze maakt gebruik van bloesemessenties die de levenskracht van bloesems bevatten. De bloesems zijn afkomstig van wilde struiken, bomen en planten. Zij zijn niet schadelijk en werken niet verslavend. Ze worden niet gegeven tegen de lichamelijke klacht maar uitgekozen in overeenstemming met de gemoedsgesteldheid.

Bachbloesem remedies werken op het emotionele vlak, de gemoedsgesteldheid. Als er naast de emotionele verstoring ook een fysieke storing is, dan helpen Bachbloesem remedies om de ziekte beter te aanvaarden, onder ogen te durven zien, te hopen op herstel en optimisme. Wat je emotioneel bezig houdt wordt ondersteund, waardoor de ziekte zich gemakkelijker laat bestrijden. Het zelfgenezend vermogen wordt daardoor vergroot.

Ik bepaal de Bachbloesemremedie door gebruik te maken van de bio-sensor. Met de bio-sensor kun je het bio-energetisch veld van het lichaam testen. Het is een testinstrument waarmee je energieblokkades en stoorvelden kunt opsporen en meten. Op deze manier kun je zeer objectief uittesten welke bachbloesem nodig is.

Wat test ik nog meer met de Bio-sensor:
Dr. Schüssler Celzouten
Diverse cremes en zalven die zelf gemaakt worden metalleen natuurlijke bestanddelen

 

 


 
 

 

 
 

 

Webdesign by MYPC

 

Copyright © 2010 Avalon Care Energy